Fortællinger om musik, lyrik, ledelse og følgere

Jeg er producer, tekniker, sanger og musiker med en produktion der har sin begyndelse i 1983. Davide Rossi (IT), Mew, D-A-D, Vildnis, The Bleeder Group, Persona (Kira Skov & Peter Peter) er et lille udsnit af de kunstnere som jeg har arbejdet sammen med igennem årene. Siden 1998 har der været et godt flow af produktioner, som jeg bygger min erfaring på. Når jeg opgør min diskografi får jeg det til 65 album/ep/single udgivelser. Når jeg også tæller filmografi, soundtracks, bog indtalinger og versionering med, kan der tillægges 30 titler yderligere. I 4 år arbejdede jeg som tekniker og producer for Flemming Rasmussen (Metalica, Rainbow, Gasolin’) i Sweet Silence Studios, hvoraf de to første som lærling. Siden min tid i SSS har jeg arbejdet for en del andre studier, såsom Adaptor D&D, Dubberman, Sauna Studiet og Supersonic CPH. Siden 2010 har jeg haft mit eget studie og det er mest oplevelser herfra jeg vil beskrive.

Formålet med denne blog er at delagtig gøre andre i mine arbejdesmetoder og overvejelser i forbindelse med musik produktion og mødet med mennesker i den kreative skabelsesproces.

Målgruppen er primært musik- og lederstuderende. Mine producere- og tekniker kollegaer, musikere, ledere og hvem der eller synes den kreative proces er interessant, er selvfølgelig også velkommen til at kigge med.

Denne blog handler ikke om hvilke plug-ins jeg bruger eller hvordan jeg sætter mikrofoner på et trommesæt med mindre det tjener fortællingen. Bloggen handler om hvordan ideer bliver til og videreudviklet. Indeholdet er ikke et udtryk for den skinbarelige sandhed, men mere udtryk for hvordan jeg har oplevet det. Jeg vil blogge når jeg har oplevet noget ekstraordinært, som jeg føler andre også kan få noget ud af.

 
 
Blog Summary Widget
Abonner på RSS-feed